عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: وزارت آموزش و پرورش افزایش حقوق معلمان را نظام رتبه‌بندی عنوان می‌کند، در حالی که نظر مجلس با نظر دولت کاملاً متفاوت است.

احمدي لاشكي

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، قاسم احمدی لاشکی عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نظام رتبه‌بندی معلمان در بند «ب» ماده ۶۳ برنامه ششم توسعه تأکید شده است که باید اجرایی شود. این در حالی است که فقط ۲ سال تا پایان برنامه ششم توسعه زمان باقی است.

وی افزود: آن چیزی که به نام طرح نظام رتبه‌بندی معلمان اجرایی شده است به هیچ وجه رتبه‌بندی محسوب می‌شود و به نظر من فقط افزایش حقوق است چرا که با آن چیزی که مجلس مدنظرش است متفاوت است.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و مجلس تصریح کرد: در طرح نظام رتبه‌بندی که هم‌اکنون وزارت آموزش و پرورش آن را اجرا کرده است بین ۱۸۰ تا ۷۰۰ هزار تومان افزایش حقوق برای معلمان در نظر گرفته شده است این در حالی است که نظام رتبه‌بندی معلمان که مدنظر ما است پنج مرحله دارد که از معلم پایه تا معلم راهبر این پنج مرحله محسوب می‌شود.

  • در نظام رتبه‌بندی باید حقوق معلمان یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزوده شود

احمدی لاشکی افزود: باید برای معلمان رتبه و درجه‌بندی خاصی را در نظر بگیریم که ما این اقدام را در طرح نظام رتبه‌بندی در نظر گرفته‌ایم که بر همین اساس باید حداقل ۱.۵ میلیون تومان به حقوق فرهنگیان افزوده شود اما این افزایش حقوق شامل همه نخواهد شد و فقط شامل افرادی می‌شود که از تراز علمی، جایگاه و شاخصی که تعیین شده است، برخوردار باشند.

وی ادامه داد:‌ ما از اتفاقی که برای افزایش حقوق معلمان در حال حاضر افتاده است خوشحالیم و جلوی آن را هم نخواهیم گرفت؛ معلمان به اندازه کافی زحمت می‌کشند و این افزایش حقوق بهانه‌ای برای قدردانی از زحمات آنها است.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و مجلس تصریح کرد: افزایش حقوقی که برای معلمان در حال حاضر از سوی وزارت آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است مشکل دارد چرا که این افزایش حقوق شامل کادر اداری نشده است این در حالی است که در برخی از ادارات شهرستان‌ها که شاید ۴۰ نیرو داشته باشند افزایش اخیر شامل حال آنها نخواهد شد و به این افراد می‌گویند که اگر جزو کادر آموزشی مدارس به حساب آیند این افزایش حقوق برای آنها در نظر گرفته می‌شود.

  • افزایش حقوق معلمان باید شامل کادر غیرآموزشی هم شود

احمدی لاشکی اظهار داشت: در شرایط فعلی وضعیت به صورتی است که برخی افرادی که در کادر اداری هستند برای آنکه ۷۰۰ هزار تومان افزایش حقوق اخیر کادر آموزشی شامل حال آنها شوند جذب مدارس شده و از ادارات فاصله می‌گیرند. در صورتی که باید بهترین افراد و متفکرترین افراد در ادارات آموزش و پرورش باشند. اما متأسفانه وزارت آموزش و پرورش را برای افزایش حقوق در نظر نگرفته است.

وی افزود: مدیران پژوهش‌سراها، محققان، سرایدارها، خدماتی و انباردارها از جمله کارمندان آموزش و پرورش هستند که افزایش حقوق اخیر شامل حال آنان نشده است.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و مجلس تأکید کرد: متأسفانه وزارت آموزش و پرورش افزایش حقوق معلمان را نظام رتبه‌بندی معلمان عنوان می‌کند در حالی که نظر ما با نظر دولت کاملاً متفاوت است؛ اگر افزایش حقوق اخیر هم را در نظر گرفته و آن را تأیید کنیم این سؤال است که چرا این افزایش حقوق شامل افراد غیر کادر آموزشی نمی‌شود؟

وی در پایان گفت: آموزش و پرورش حرف کمیسیون آموزش مجلس را قبول ندارد در حالی که ما اعلام کرده‌ایم نظر مجلس درباره نظام رتبه‌بندی معلمان با آن چیزی که این وزارتخانه اجرایی می‌کند متفاوت است.

کد خبر 480954

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مسلم IR ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۸
    0 0
    باتشکراز اقای احمدی واقعاکادر اداری و خدمات جریی از اموزش نیستند خدمات که هیچووقت نبود چرا کادر اداری نکردن ما خدماتی ها نخواستیم نوش جانتون ولی کادر اداری همکاران زحمتکش چرا نشدن
  • IR ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۸
    0 0
    به حقوق ما فقط 100 تومن نسبت به رتبه بندی قبلی اضافه شد. بعد از 24 سال خدمت اینه دستمزد ما؟ با این وضع اقتصادی چطور میتونیم زندگیمونو بچرخونیم؟ میخواهیم از کارمون بزنیم نمیشه. نگاه بچه ها و عطششون برای یادگیری نمیذاره. ما با خدا معامله کردیم و به خودشم واگذارتون میکنیم.
  • یک دبیر IR ۱۱:۵۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۸
    0 0
    موقع انتخابات شد و قفل دهن نماینده ها باز شد. ما حمایت شما رو نمی‌خواهیم. شما حقوق خودتو بگیر و ساکت باش. خدای ما هم بزرگه. بی روزی نمی مونیم.